top

Cagula Smartwool Thermal Merino Balaclava - winter moss forest

cu TVA 167,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 162,90Lei (+4%)
Prețul recomandat al producătorului 225,50Lei (-25%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 196572862327

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Balaclava Smartwool Thermal Merino Balaclava - winter moss forest este un accesoriu practic pentru activitățile de iarnă în aer liber.

Balaclava Smartwool Thermal Merino Balaclava - winter moss forest poate fi folosită atât pentru drumeții, cât și pentru schi.

Balaclava Smartwool Thermal Merino Balaclava - winter moss forest este confecționată în întregime din lână merinos, datorită căreia are proprietăți termoregulatoare și antibacteriene excelente. În plus, elimină eficient excesul de umiditate, asigurând confortul în timpul exercițiilor fizice intense. Construcția în două straturi a balaclavei crește izolarea termică, protejând împotriva frigului și a vântului.

Balaclava Smartwool Thermal Merino Balaclava - winter moss forest - caracteristici cheie:

  • Un model care se va comporta perfect în timpul activităților de iarnă;
  • Folosiți-o atât pentru drumeții, cât și pentru schi;
  • Fabricată din 100% lână merino;
  • Proprietăți termoregulatoare;
  • Proprietăți antimicrobiene;
  • Evacuarea eficientă a excesului de umiditate;
  • Construcție cu două straturi pentru un confort termic sporit.

Tehnologii
Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului SC967
Culoare oliv
Sex Unisex
No-code Nu
Conținut Merino în materialul principal 100% lana merios
Material de bază 100% lână merinos
Model Cagula baclava - termoactiva
Membrană rezistentă la vânt Nu
Tehnologia principală Merino
Activitate Trekking, Skituring, Schi alpin / Freeride, Schi fond
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Smartwool Thermal Merino Balaclava - customer reviews

0.0