top

Cagula Mons Royale Olympus Balaclava - burnt sage

cu TVA 139,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 139,05Lei (+1%)
Prețul recomandat al producătorului 185,40Lei (-24%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 9420070009955

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Mons Royale Olympus Balaclava Olympus este un produs care răspunde așteptărilor celor mai exigenți utilizatori. Îl veți folosi atât la schi, cât și la ciclism și drumeții montane.

Balaclava Mons Royale Olympus Balaclava are o croială subțire. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți purta modelul în două moduri diferite. Potrivirea perfectă pe cap se datorează faptului că partea superioară are o construcție cu trei panouri. Acest model folosește cusături cu o construcție plată, ceea ce reduce riscul de iritații.

Balaclava Mons Royale Olympus Balaclava este confecționată dintr-un material care combină fibre naturale de merino și elastan. Lâna merinos folosită în model are proprietăți antibacteriene care încetinesc formarea mirosurilor neplăcute. În plus, lâna merino respiră foarte bine și reduce riscul de iritații ale pielii. Materialul natural din această cagulă are, de asemenea, proprietăți de termoreglare. Acest model are, de asemenea, un adaos de elastan pentru o potrivire mai bună. Balaclava este compatibilă cu o cască și o șapcă.

Mons Royale Olympus Balaclava - Caracteristici principale:

 • Balaclava confecționată dintr-o combinație de lână merinos cu adaos de elastan;
 • Lâna Merino are proprietăți antibacteriene;
 • Lâna nu irită și este foarte respirabilă;
 • Materialul natural are proprietăți de termoreglare;
 • Adaugat elastan pentru o potrivire mai bună;
 • Tăietură subțire și ajustată;
 • Cusături plate;
 • Poate fi purtat în două feluri;
 • Adaptare excelentă la cap datorită părții superioare cu trei panouri;
 • Compatibil cu casca și căciula;
 • Materialul are o grosime de 250 g/m2.

Tehnologii
Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 100375
Culoare albastru marin
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Da
Conținut Merino în materialul principal 51-99% lana merios
Material de bază 97% lână merinos, 3% elastan
Model Cagula baclava - termoactiva
Membrană rezistentă la vânt Nu
Tehnologia principală Merino
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Bicicleta, Skituring, Schi alpin / Freeride, Antrenament
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Mons Royale Olympus Balaclava - customer reviews

0.0