top

Cagula Brubeck Wool Balaclava - green

cu TVA 124,60Lei

Only %1 left
Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 5902487035290-1

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Balaclava termică Brubeck Wool Balaclava este o protecție excelentă pentru cap în timpul activităților în aer liber. Acesta asigură termoreglarea și confortul. Acesta a fost realizat cu sprijinul lânii merinos.
Construcția modelului utilizează zone speciale cu o întindere mai mare. Acest lucru asigură o potrivire bună și nu întunecă vederea. Materialul din poliamidă face ca haina să fie durabilă.

Balaclava termică Brubeck Wool Balaclava este realizată din trei fibre care se completează reciproc în caracteristicile lor. Primul este poliamida, care este responsabilă pentru durabilitatea sporită a acestui model, astfel încât veți putea beneficia de funcționalitatea sa pentru sezoanele următoare. Acest material sprijină, de asemenea, un altul, care este lâna merino, în sarcina de a elimina excesul de umiditate generat în timpul exercițiilor fizice. Acest lucru vă va ajuta să mențineți un climat uscat și confortabil pe lângă piele pentru o perioadă mai lungă de timp, precum și să îndepărtați riscul de supraîncălzire neplăcută. Cu toate acestea, cea mai importantă sarcină a lânii merinos folosite în cagula Brubeck este aceea de a izola pentru a evita răcirea neplăcută în timpul iernii. Acest lucru vă oferă siguranța termică de care aveți nevoie pentru a vă continua pasiunea pentru schi sau trekking cu acest model.

Lâna merino din Balaclava Brubeck Wool se comportă, de asemenea, ca o fibră antibacteriană, care încetinește formarea mirosurilor neplăcute. Acest lucru vă permite să rămâneți proaspeți pentru mai mult timp, ceea ce va crește, fără îndoială, confortul oricărei activități de iarnă. Ultimul dintre materialele folosite la acest model este elastanul, care este susținut de panouri speciale RIB. Acest lucru face ca totul să fie suficient de elastic pentru a se potrivi confortabil în jurul capului, fără a simți vreo presiune. Cusăturile flatlock și moliciunea lânii merinos asigură că nu vor exista iritații ale pielii, ceea ce știm cu toții că este extrem de neplăcut.

Balaclava termică Brubeck Wool Balaclava termică este o piesă esențială a garderobei de iarnă, dacă iei în serios siguranța termică atunci când mergi la munte.

Balaclava din lână Brubeck - caracteristici cheie:

  • Balaclava termoactivă destinată iubitorilor de activități de iarnă;
  • Izolează și respiră în același timp, reducând riscul de răcire excesivă și supraîncălzire;
  • Confecționat dintr-o combinație de poliamidă durabilă, lână merino izolatoare și elastan elastic;
  • Lâna Merino are proprietăți antimicrobiene care încetinesc formarea mirosurilor neplăcute;
  • Ținută confortabilă cu zone RIB elastice;
  • Șnururi cu un design necompresiv;
  • Panoul din plasă previne condensul în jurul gurii;
  • Balaclava este plăcută la atingere și nu irită pielea;
  • Deschiderea ochilor care nu limitează câmpul vizual;
  • Cusături plate

Tehnologii
Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului KM1037U
Culoare verde
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Da
Conținut Merino în materialul principal Pana la 50% lana merios
Material de bază 57% poliamidă, 41% lână merinos, 2% elastan
Model Cagula baclava - termoactiva
Membrană rezistentă la vânt Nu
Tehnologia principală Merino
Action1 -
Promoitem No
Activitate Trekking, Skituring, Schi alpin / Freeride

Brubeck Wool Balaclava - customer reviews

0.0