top

Căciuli pentru copii

Pălăriile pentru copii sunt modele colorate care vor fi pe placul tuturor utilizatorilor tineri. Oferta noastră include pălării călduroase pentru copii și șepci de vară.
Filter (1)
Filtre
 1. Season Sale
View as Grid List

5 Produse

 1. -35%
  Caciula fete Reima Pohjoinen - grey pink
  Caciula fete Reima Pohjoinen - grey pink
  cu TVA 112,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 117,90Lei (-4%)
  Prețul recomandat al producătorului 175,00Lei (-35%)

  Lista de dorințe

 2. -35%
  Șapcă pentru copii Reima Pohjoinen - navy
  Șapcă pentru copii Reima Pohjoinen - navy
  cu TVA 112,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 117,90Lei (-4%)
  Prețul recomandat al producătorului 175,00Lei (-35%)

  Lista de dorințe

 3. -43%
  Șapcă pentru copii Patagonia Powder Town Beanie - park stripe/night plum
  Șapcă pentru copii Patagonia Powder Town Beanie - park stripe/night plum
  cu TVA 112,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 159,90Lei (-29%)
  Prețul recomandat al producătorului 198,10Lei (-43%)

  Lista de dorințe

 4. -31%
  Șapcă pentru copii Vaude Kids Tammar Baseball Cap - dark sea
  Șapcă pentru copii Vaude Kids Tammar Baseball Cap - dark sea
  cu TVA 84,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 86,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 123,60Lei (-31%)

  Lista de dorințe

 5. -32%
  Șapcă Craghoppers Nosilife Desert Hat - dark khaki
  Șapcă Craghoppers Nosilife Desert Hat - dark khaki
  cu TVA 132,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 124,90Lei (+7%)
  Prețul recomandat al producătorului 198,10Lei (-32%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

5 Produse

Ștergere

Pălăriile călduroase pentru copii garantează confort și căldură

În calitate de părinte, doriți să asigurați tot ce este mai bun pentru copiii dumneavoastră. Atunci când îi duceți pentru prima dată pe traseu sau la schi, sau îi trimiteți în prima lor tabără de iarnă, vreți să vă asigurați că hainele lor de exterior sunt fiabile. O căciulă pentru copii va fi călduroasă, dar nu va permite supraîncălzirea atunci când se joacă în zăpadă. Pălăriile călduroase pentru copii oferite pe 8a.ro au fost create de branduri de outdoor cu o reputație deosebită, care creează colecții și pentru adulți. Pălăriile pentru copii garantează utilizarea materialelor funcționale de calitate excelentă și o manoperă splendidă. Purtând o astfel de căciulă, copiii dvs. vor fi protejați corespunzător împotriva pierderilor de căldură. dacă doriți să insuflați copilului dvs. pasiunea pentru turism încă din primii ani de viață, merită să vă gândiți să îl echipați cu cele mai bune haine de munte.

Pălăriile pentru copii vor fi utile la munte și la oraș

Pălăriile pentru copii includ modele versatile, care pot fi folosite atât în timpul activităților montane, cât și în timpul plimbărilor zilnice prin oraș sau în general în utilizarea zilnică. Oferta include modele pentru adolescenți și copii, care se vor potrivi tinerilor utilizatori prin dimensiunile și designul lor original. Modelele de ursuleți, pinguini sau urechile flexibile din lână, sunt doar câteva exemple care fac ca pălăriile pentru copii să fie, din punct de vedere vizual, pur și simplu adorabile. Între timp, funcționalitatea lor nu diferă cu nimic de cea a modelelor pentru adulți. De asemenea, acestea sunt realizate din materiale respirabile de înaltă calitate, cu o mare izolare termică.

Din ce sunt făcute pălăriile pentru copii?

Pălăriile pentru copii au proprietăți mari de izolare termică. Acestea protejează eficient capul, urechile și sinusurile copilului de vântul rece, de frig sau de zăpadă. Ele sunt confecționate fie din fibre sintetice, fie din fibre naturale. Ambele asigură o protecție excelentă împotriva pierderilor de căldură. Cu toate acestea, ceea ce este la fel de important, mai ales în cazul copiilor, acestea asigură o respirabilitate excelentă. Datorită acestui fapt, vor evita supraîncălzirea și transpirația pielii de pe cap. Acest lucru este crucial în cazul copiilor care se deplasează în mod constant.

Chiar dacă pălăriile pentru copii sunt confecționate din fibre naturale, cum ar fi lâna, sau din echivalentul lor sintetic sub formă de acril, ambele variante asigură standarde înalte de utilizare. Ele sunt extrem de confortabile și elastice. Nu vor ciupi pielea subtilă de pe cap. De asemenea, nu vor provoca reacții alergice și, în ciuda a ceea ce asociem cu lâna, nu vor provoca mâncărimi. Pălăriile pentru copii sunt plăcute la atingere și extrem de funcționale. Ca părinte, veți aprecia și seturile - căciulă plus eșarfă de coșar. O astfel de soluție oferă o protecție completă împotriva temperaturilor scăzute, protejând nu numai capul, ci și gâtul.

Ce pălărie pentru copii să alegi pentru micuțul tău?

În ceea ce privește calitatea manoperei, toate modelele sunt egale. Prin urmare, putem alege între diverse modele și culori. Acestea sunt, de fapt, foarte originale și se potrivesc în mod ideal gusturilor copiilor. Veți găsi aici atât modelele perfecte pentru ținutele urbane, cât și pălăriile colorate care îl vor face pe copilul dumneavoastră să iasă în evidență în mulțime. Un lucru care poate fi un real avantaj în stațiunile aglomerate de iarnă ;) Din această grupă fac parte pălăriile bobble și clasicele beanies. Veți găsi aici și cagule călduroase, care vor fi perfecte pentru micii veterani ai traseelor montane sau pentru tinerii schiori. Acestea vor oferi o protecție eficientă împotriva frigului nu doar pentru cap și gât, ci și pentru obraji, nas sau gură. Cusăturile lor plate vor permite purtarea lor sub cască.

Comandă pălării pentru copii doar la 8a.ro

Doar în magazinul nostru veți avea garanția unei calități excelente și a unei tehnologii de primă mână. Pălăriile noastre pentru copii au fost produse împreună cu modelele pentru adulți. Au fost realizate din aceleași materiale funcționale care se vor potrivi cu pielea subtilă a copiilor. Nu provoacă iritații și nici ciupituri. Ceea ce este crucial, acestea îi vor oferi copilului dumneavoastră un confort termic optim. Atât în timpul jocurilor dinamice, când copiii ar transpira excesiv, cât și în timpul pauzelor sau al somnului în aer liber, climatul din jurul pielii de pe cap rămâne plăcut uscat. Pălăriile pentru copii oferă o căldură plăcută, evitând în același timp supraîncălzirea.