top

Bullseye Meats

Bullseye Meats sunt carne de vită uscată de înaltă calitate și alte delicatese din carne. Este o completare excelentă a dietei dumneavoastră în timpul multor activități montane. Bucură-te de gustul unic al Bullseye Meats pe traseu!
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Bullseye Meats în magazinul 8a.ro

Marca Bullseye Meats este unul dintre primii producători europeni de carne uscată la scară largă. Datorită prezenței lor pe piață încă din 2003, puteți fi siguri că angajații săi știu aproape totul despre cum se usucă corect carnea. O importanță deosebită este acordată calității cărnii de vită. Pentru uscare se folosește doar cea mai bună carne de la ferme certificate. Acest lucru înseamnă că produsul este de cea mai bună calitate și are un gust excepțional. Brandul continuă să fie lider printre producătorii europeni de carne uscată.

Bullseye Meats - un deliciu excelent pentru persoanele active

Cartea uscată este o gustare gustoasă în timpul multor activități. Oferă o cantitate mare de proteine cu un conținut foarte scăzut de grăsimi. Gustul acestei gustări este atât de excepțional încât cu greu poate fi comparat cu orice altă delicatesă. Carnea de vită uscată Bullseye Meats este preparată numai din carne de cea mai bună calitate. Datorită rețetelor perfecționate de-a lungul anilor, gustul său cucerește palatele din ce în ce mai multor persoane. Carnea uscată este foarte ușoară și ușor de depozitat, oferind în același timp multă energie. Acesta este motivul pentru care este o alegere populară pentru călătorii și excursii. Se potrivește cu ușurință în rucsacuri sau genți excelente pentru a adăuga varietate la o dietă echilibrată în timpul expedițiilor mai lungi. Un pachet mic de carne uscată de vită Bullseye Meats este o alegere delicioasă pentru excursii mai scurte, care este perfectă pentru o gustare în timpul drumețiilor pe trasee mai puțin solicitante.

Bullseye Meats - magazinul 8a.ro oferă o selecție mare de arome

În gama noastră fiecare gurmand își va găsi aroma preferată de carne uscată de vită. Cele mai populare dintre acestea vor fi, fără îndoială, cele două variante tradiționale - Original și Clasic, care vă permit să simțiți aroma cărnii în cea mai bună formă. Pentru cei care doresc să încerce varietăți ceva mai aromate, Bullseye Meats a pregătit carne de vită uscată Smoked, Teriyaki și Cajun. Toate acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât să puteți lua cu dumneavoastră atât o mică gustare, cât și o bucată mai mare pentru o drumeție mai lungă. Este, de asemenea, un răsfăț perfect pentru o ieșire de seară cu prietenii, când doriți să vă relaxați după o zi plină