top

Boxeri Sensor Merino Active 3Pack - black/blue/dark blue

cu TVA 389,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 409,90Lei -4%
Prețul recomandat al producătorului 556,10Lei -29%
Produs disponibil, gata de expediere
Only %1 left

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Boxerii termici Sensor Merino Active 3Pack 3Pack - negru/albastru/albastru închis - reprezintă un set de lenjerie intimă funcțională, potrivit pentru utilizare pe tot parcursul anului. Confecționat din 100% lână merino, va asigura reglarea eficientă a temperaturii corporale în toate anotimpurile.

Sensor Merino Active 3Pack boxeri termici Merino Active 3Pack - negru/albastru/albastru închis - este un set de lenjerie intimă care va asigura confort termic atât la temperaturi scăzute, cât și la temperaturi ridicate. Acest lucru se datorează faptului că boxerii sunt confecționați din lână merino, care este plăcută la piele, se usucă eficient, gestionează umiditatea și are proprietăți de termoreglare. Un avantaj suplimentar al merinosului este reprezentat de proprietățile sale antibacteriene. Articolele de îmbrăcăminte din gama Merino Active au o greutate de 160 g/m2 și oferă o protecție UPF de 25+.

Boxeri Sensor Merino Active 3Pack 3Pack - negru/albastru/albastru închis - caracteristici principale:

  • Lâna merino de înaltă calitate asigură un confort termic optim;
  • Lâna izolează chiar și atunci când este umedă;
  • Lâna încetinește proliferarea bacteriilor;
  • Croială anatomică pentru o potrivire bună;
  • Țesătura elastică favorizează libertatea de mișcare;
  • Cusăturile plate protejează corpul de iritații;
  • Protecție UPF 25.

Tehnologii
Tehnologia principală

UPF Protection
Atunci când petrecem timp activ, suntem adesea expuși la soare și la razele UV pentru perioade lungi de timp. Acest lucru poate duce la arsuri, la îmbătrânirea prematură a pielii și, în cele mai grave cazuri, chiar la cancer de piele. Acesta este motivul pentru care unele materiale ne protejează reflectând o parte din radiațiile dăunătoare. De exemplu, UPF 50 înseamnă că materialul în cauză transmite doar 1/50 din radiațiile UV.

Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 23100009
Culoare albastru
Sex Barbati
No-code Nu
Seria producătorului Sensor Merino Active
Conținut Merino în materialul principal 100% lana merios
Material de bază 100% lână
Gramatura 160 g/m2
Tipul centurii Elastic
Tehnologia principală Merino, UPF Protection
Outlet Nu
Action3 CLOUD10
Promoitem Last-call
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Skituring, Schi alpin / Freeride
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Sensor Merino Active 3Pack - customer reviews

0.0