top

Bluze de alergare pentru bărbați

Hanoracele de alergare pentru bărbați se bazează pe diverse modele, astfel încât fiecare va găsi modelul potrivit pentru el însuși. La 8a.ro veți găsi haine de alergare pentru trasee montane, dar și pentru antrenamente în oraș.
View as Grid List

63 Produse

 1. -7%
  Hanorac descheiat Salomon Essential Ltwarm Fz - rubber

  Lista de dorințe

 2. -16%
  Hanorac alergare Norrona Senja Warm1 Hood - arednalin

  Lista de dorințe

 3. -18%
  Hanorac fleece Karpos Lavaredo Fleece - black/blue jewel

  Lista de dorințe

 4. -34%
  Hanorac adidas TERREX Xperior Top - legend ink

  Lista de dorințe

 5. -34%
  Hanorac adidas Xpr Longsleeve - pulse olive

  Lista de dorințe

 6. -4%
  Hanorac Compressport Training T-Shirt LS - SPD apple

  Lista de dorințe

 7. -23%
  Hanorac escaladă Maloja Zordo - midnight multi

  Lista de dorințe

 8. -22%
  Hanorac escaladă Maloja Zordo - boulder multi

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

63 Produse

Ștergere

Pulovere de alergare pentru bărbați pentru traseu montan și antrenament în oraș

Construcția versatilă a tricourilor de alergare înseamnă că fiecare va găsi ceva pentru el. Indiferent dacă sunteți la început de aventură cu alergarea sau dacă sunteți un alergător sezonier care participă la competiții. Magazinul 8a.ro oferă hanorace de alergare pentru bărbați de la mărci precum Dynafit, Salomon, Columbia, Icebreaker, Salewa, Arcteryx. Acest lucru înseamnă că oferim cel mai bun acces la soluții moderne care facilitează punerea în aplicare a pasiunii tale sportive. Hanoracele de alergare sunt uneori ușor mai groase, cu un fermoar care funcționează bine iarna. Sunt uneori și modele minimaliste. Le veți purta în zilele mai calde ale anului, când ventilația maximă este esențială. Structurile destinate perioadei de tranziție se caracterizează printr-o izolare optimă și o protecție împotriva vântului, permițându-vă să obțineți un management termic durabil.

Puloverele de alergare pentru bărbați asigură o respirabilitate eficientă.

Solicitarea fizică crescută înseamnă producerea unui exces de umiditate. Aceasta trebuie eliminată eficient pentru a minimiza riscul de supraîncălzire. Din acest motiv, hanoracele de alergare sunt confecționate din materiale sintetice, de obicei poliester, polipropilenă sau altele asemenea. Ca urmare, umiditatea este eliminată eficient de pe piele și transferată către jacheta de ploaie sau direct în atmosferă. Un astfel de hanorac de alergare va contribui, de asemenea, la menținerea unui climat uscat și confortabil al corpului. Producătorii unor modele folosesc, de asemenea, tehnologii antibacteriene. Acestea încetinesc formarea de mirosuri neplăcute, astfel încât hanoracele de alergare pentru bărbați cu această soluție vor rămâne plăcut de proaspete pentru o perioadă lungă de timp.

Libertate maximă de mișcare în hanoracele de alergare pentru bărbați

Când alergi, nimic nu te poate limita. din acest motiv, hanoracele se bazează pe tăieturi care oferă un element necesar - libertate maximă de mișcare. Aceasta împiedică materialul să adere la corp și vă sprijină în sarcinile de alergare. în plus, croiala hanoracilor de alergare corespunde specificului utilizării la care sunt destinate. Acestea sunt, în principal, structuri sportive care se potrivesc formei corpului fără să atârne liber. Designerii folosesc, de asemenea, accesorii sub formă de materiale elastice, care vor facilita deplasarea cu bastoane de cros.

Pulovere de alergare cu sau fără glugă?

Puloverele de alergare cu glugă sunt perfecte pentru sezoanele mai reci. Gluga va înlocui cu succes o pălărie ușoară sau o bentiță la o temperatură mai scăzută. De asemenea, va fi utilă în timpul antrenamentelor, dacă v-ați uitat acoperitoarea de cap. Hanoracele de alergare fără glugă sunt mai bune în timpul vremii mai calde, când știți că nu trebuie să vă protejați capul de frig. Este, de asemenea, o alegere optimă atunci când folosiți adesea hanoracul doar ca strat intermediar al setului de îmbrăcăminte. Datorită acestui fapt, gluga nu vă va întrerupe atunci când vă puneți o jachetă ușoară deasupra. Modelele cu glugă pot fi găsite în colecția Dynafit running sweatshirts și în colecțiile altor mărci de top.

Pulover de alergare din materiale naturale sau sintetice?

Vestimentația de alergare din materiale sintetice se usucă foarte repede și elimină umezeala din corp. Ca urmare, modele precum Columbia running sweatshirts sunt alese de bunăvoie pentru antrenamente intensive și temperaturi mai ridicate. În plus față de materialele sintetice, compoziția hanoracilor include adesea lână merinos. Gramajul său variază. Din acest motiv, în funcție de faptul că alergați iarna sau în zilele călduroase, veți găsi modelul potrivit pentru dumneavoastră. Hanoracele pentru bărbați din lână merino elimină mai lent umiditatea, dar se caracterizează prin proprietăți termoactive excelente. Acest lucru înseamnă că limitează efectul de răcire.

Ce hanorac de iarnă pentru alergare ar trebui să alegi?

În timpul iernii, modelele mai groase de hanorace de iarnă vor funcționa. Acestea vor proteja eficient corpul împotriva frigului. Pentru antrenamente mai ușoare, sunt adesea alese bluzele de alergare din lână merino pentru bărbați, deoarece acestea oferă o izolare termică excelentă. În condiții de iarnă, hanoracele de alergare pentru bărbați cu glugă și mâneci lungi cu găuri pentru degetul mare sunt perfecte. Ca urmare, capul și mâinile sunt protejate și mai eficient împotriva frigului. Gama mărcilor de top include adesea hanorace cu un panou frontal ușor izolat. Salomon, Dynafit, Arcteryx hanorace de alergare oferă o gamă largă de modele, inclusiv pentru iarnă.