top

Bluze Arcteryx

Hanoracele Arcteryx sunt sinonime cu materiale excelente și manoperă de înaltă calitate. Indiferent dacă alegeți tricoul de alergare, de trekking sau de alpinism, acesta vă va oferi proprietăți de performanță excepționale și un confort ridicat.
View as Grid List

12 Produse

pe pagină
View as Grid List

12 Produse

Ștergere

Tricotaje Arcteryx pentru toți pasionații de munte

Producătorul canadian este specializat în îmbrăcăminte de munte, astfel încât produsele sale satisfac perfect gusturile alpiniștilor, ale pasionaților de trekking și ale tuturor persoanelor active care se bucură de petrecerea timpului la munte. În plus, muloverele Arcteryx se caracterizează prin cea mai bună calitate a manoperei. Fiecare model al acestui brand a fost perfecționat până la cel mai mic detaliu. Materialele și tăieturile potrivite sunt selectate în funcție de activitatea căreia îi sunt dedicate anumite bluze de trening. Printre acestea, putem distinge mai multe tipuri. Cele mai clasice sunt hanoracele de trekking. Acestea sunt ideale pentru trasee la temperaturi foarte scăzute. De obicei, sunt echipate cu fermoar și buzunare funcționale. Hanoracele de munte și de alpinism sunt ceva mai tehnice. Acestea sunt modelele realizate din materiale tehnice, care oferă mobilitate maximă. Adesea au o glugă bine adaptată la cap, oferind o versatilitate maximă. Cele mai subțiri Arcteryx mașini de trening sunt destinate alergării. Acestea oferă o respirabilitate îmbunătățită și sunt perfect adaptate corpului dumneavoastră, astfel încât să nu vă încurce în timpul drumețiilor rapide.

Camasiile de trening, care vor funcționa bine în orice vreme

Un hanorac este unul dintre cele mai versatile elemente de îmbrăcăminte montană. Datorită capacității de a-l combina atât cu Tricouri Arcteryx , cât și cu jachete cu membrană, va fi excelent pentru aproape toate condițiile meteo. Cele mai subțiri Arcteryx mașini de trening sunt alese mai ales pentru cele mai călduroase zile și activități intense. Izolația ușoară funcționează foarte bine atât în diminețile și serile răcoroase, cât și atunci când ieșiți pe traseu și mai târziu coborâți în văi. Sunt, de asemenea, o completare excelentă pentru un hanorac subțire, atunci când doriți să vă încălziți puțin. Modelele mai groase au fost realizate cu gândul la sezoanele de tranziție și la condițiile de iarnă. Ele vor funcționa bine ca o izolație suplimentară sub jacheta cu membrană. Sudourile Arcteryx sunt realizate din materiale moderne Polartec®, precum și din țesături tricotate proprii Arcteryx, cum ar fi, de exemplu, Torrent. Acestea combină în mod eficient greutatea redusă cu proprietăți de izolare excelente. Majoritatea materialelor se caracterizează prin elasticitatea lor, ceea ce permite o libertate mare de mișcare.

Puteți cumpăra hanoracele versatile Arcteryx pentru femei de la magazinul 8a.ro

Magazinul nostru oferă o selecție largă de femei și mașini Arcteryx pentru bărbați Printre acestea se numără hanorace cu glugă, modele cu fermoar, inclusiv buzunare, și multe altele. Cu această ofertă, toată lumea poate găsi un hanorac perfect pentru propria ținută tehnică de munte. De asemenea, puteți folosi multe modele în fiecare zi. Aspectul uimitor și confortul termic asigurat le fac excelente pentru întreaga zi.