top

Bentita sport Buff Coolnet UV+ Headband - ipe navy

cu TVA 49,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 49,64Lei (+1%)
Prețul recomandat al producătorului 68,00Lei (-26%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 8428927431172

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Banda de cap multifuncțională Buff Coolnet UV+ este o opțiune ușoară și foarte extensibilă pentru alergători și pasionații de drumeții. Îți ține părul sub control, menținându-te în același timp proaspătă, indiferent cât de tare te miști.

Banda de cap Buff Coolnet UV+ este susținută de tehnologia inovatoare Coolnet UV+, care accelerează procesele de eliminare a umezelii și de uscare rapidă. Materialul este alcătuit din poliester reciclat și elastan, permițând întregii structuri să se întindă în 4 direcții.

Țesătura bentiței Buff Coolnet Uv+ Headband dispune de tehnologia Heiq Smart Temp, care este concepută pentru a adapta temperatura corpului tău la mediul înconjurător. De asemenea, vă puteți bucura de un nivel ridicat de protecție împotriva radiațiilor UV dăunătoare, care, printre altele, accelerează îmbătrânirea pielii.

Buff Coolnet UV+ Headband - caracteristici principale:

  • Material Coolnet pentru gestionarea eficientă a umidității;
  • Finisajul HeiQ Smart Temp pentru a avea grijă de termoreglarea în jurul corpului;
  • Protecție UPF 50+ împotriva razelor nocive ale soarelui;
  • Fabricat din material reciclat;
  • Țesătură cu uscare rapidă;
  • Structura țesăturii se întinde în 4 direcții;
  • Ușor și se împachetează la o dimensiune compactă

Tehnologii
Tehnologia principală

UPF Protection
Atunci când petrecem timp activ, suntem adesea expuși la soare și la razele UV pentru perioade lungi de timp. Acest lucru poate duce la arsuri, la îmbătrânirea prematură a pielii și, în cele mai grave cazuri, chiar la cancer de piele. Acesta este motivul pentru care unele materiale ne protejează reflectând o parte din radiațiile dăunătoare. De exemplu, UPF 50 înseamnă că materialul în cauză transmite doar 1/50 din radiațiile UV.

Tehnologia producătorului

Buff CoolNet UV+
CoolNet UV+ este materialul care dovedește că mai multe straturi nu înseamnă neapărat "mai cald" sau că te face să transpiri mai mult. Această țesătură tehnică te face de fapt să te simți mai răcoros și mai uscat - pur și simplu te simți mai confortabil datorită capacității sale peste medie de a distribui umezeala și de a favoriza evaporarea. Pe scurt, CoolNet UV+ te face să te simți mai răcoros cu cât este mai cald. Și, ca parte a eforturilor BUFF de a face cât mai puțin rău planetei, țesătura este fabricată din microfibre de poliester reciclate în proporție de 95%. Și toate acestea fără a face compromisuri în ceea ce privește lejeritatea, flexibilitatea (stretch în 4 direcții) și protecția UV (50+) a accesoriului tău vestimentar preferat.

Tehnologia principală

HeiQ Smart Temp
HeiQ Smart Temp este o tehnologie revoluționară concepută pentru a oferi o răcire dinamică atunci când temperatura corpului crește. În timpul unei activități intense, țesătura de răcire este capabilă să sporească performanța corpului și să îmbunătățească senzația de confort și prospețime. Sistemul HeiQ Smart Temp este amplasat între fibrele țesăturilor sintetice, naturale sau mixte și nu afectează negativ estetica exterioară a acestora. Fibrele echipate cu HeiQ Smart Temp, sunt, de asemenea, sigure pentru piele și nu provoacă iritații.

Specificatii tehnice
Culoare verde
Sex Unisex
No-code Nu
Colecția producătorului Buff Headbands
Seria producătorului Buff Coolnet UV+
Material de bază 95% poliester reciclat, 5% elastan
Protecții de urechi profilate Nu
Membrană rezistentă la vânt Nu
Tehnologia principală HeiQ Smart Temp, UPF Protection
Tehnologia producătorului Buff CoolNet UV+
Protecția mediului Fabricat din materiale reciclate
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Alergare, Bicicleta, Skituring, De zi cu zi / Lifestyle

Buff Coolnet UV+ Headband - customer reviews

0.0