top

Bandana multifunctionala Buff Lightweight Merino Wool - birch multi stripes

cu TVA 79,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 79,31Lei +1%
Prețul recomandat al producătorului 113,30Lei -29%
Produsul nu este disponibil

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Eșarfa Buff Lightweight Merino Wool Sling este un accesoriu versatil pe care îl puteți folosi în toate anotimpurile. Este confecționat din lână Merino plăcută la atingere, caracterizată de o termoreglare naturală.

Brandul spaniol Buff, cunoscut mai ales pentru accesorii precum coșulețe, bandane și eșarfe, are o colecție unică realizată din lână Merino. Una dintre oferte este fularul Buff Lightweight Merino Wool, care are culori uniforme și o textură plăcută.

Merino este un material natural provenit de la oile merinos originare din Asia. Haina lor folosită pentru a crea slingul Buff Lightweight Merino Wool are proprietăți antibacteriene naturale și de uscare rapidă, pentru a vă menține o senzație de prospețime în orice moment. De asemenea, materialul are grijă de termoreglarea naturală, care adaptează confortul termic la temperatura exterioară. Un alt avantaj al modelului de mai sus este utilizarea sa largă, care vă permite să purtați slingul ca o pălărie sau o bandă de cap.

Buff Lightweight Merino Wool Sling - caracteristici cheie:

  • Șnurul este fabricat în întregime din lână Merino plăcută la atingere, cu o greutate de 125 g/m2;
  • Materialul are proprietăți termoactive naturale;
  • Proprietăți antibacteriene naturale și de uscare rapidă;
  • Construcția fără cusături nu provoacă iritații pe piele;
  • Evacuare eficientă spre exterior

Tehnologii
Tehnologia principală

Merino
Proprietățile încântătoare ale lânii merinos sunt acum exploatate din plin în crearea de îmbrăcăminte tehnică de înaltă calitate. Materialul natural provine din lâna oilor care locuiesc în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a trăi. Aceste oi - merinos - trebuie să fie capabile să facă față atât căldurii, cât și frigului. Secretul lor este lâna - aceasta are mii de microbacuri de aer în ea, care acționează ca un tampon împotriva temperaturilor extreme. În timpul verii, fibrele nu se încălzesc la fel de mult ca și corpul nostru, în timp ce iarna, umiditatea responsabilă de răceală este absorbită de fibrele merinos și transportată în exterior. Proprietățile sale specifice fac ca, chiar și atunci când fibrele sunt umede, acestea să rămână plăcute la atingere și să își păstreze o parte din proprietățile izolatoare. Lâna merino se usucă mai eficient decât bumbacul și mult mai repede decât lâna clasică. De asemenea, nu permite bacteriilor să se cuibărească în haină, astfel încât formarea mirosurilor neplăcute este puternic redusă.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 117819.954.10.00
Culoare gri
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Da
Conținut Merino în materialul principal 100% lana merios
Material de bază 100% lână Merino
Cu două fețe Nu
Model Bandana tubulara lunga - guler multifuncțional pentru gât și față, cu posibilitatea de a o purta ca eșarfă, mască, cagulă, căciulă sau bentiță, printre altele. Mai multe moduri de legare.
Membrană rezistentă la vânt Nu
Protecție solară Lipsa informatii privind nivelul protectiei impotriva radiatiilor UVA si UVB
Tehnologia principală Merino
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, De zi cu zi / Lifestyle
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte din lână (tendințe de scămoșare)
Îmbrăcămintea confecționată din lână naturală, datorită structurii acesteia, poate să se scămoșeze cu timpul, asa-numitul pilling. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că fibrele individuale se agață unele de altele, rezultând scame sau mici biluțe pe suprafața materialului. Intensitatea acestui proces depinde de frecarea altor piese de îmbrăcăminte sau a echipament pe suprafața țesăturii și este mai evidentă la manșete, în zona coatelor, între coapse sau în jurul taliei și șoldurilor. În cazul în care hainele de lână se scămoșează, pot fi reîmprospătate cu un dispozitiv de curățat scamele. De asemenea, scămoșarea poate fi redusă prin spălarea pe dos.

Buff Lightweight Merino Wool - customer reviews

0.0