top

Bandana multifunctionala Buff CoolNet UV+ - xcross multi

cu TVA 69,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 69,45Lei (+1%)
Prețul recomandat al producătorului 92,60Lei (-24%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 8428927437563

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Șnurul multifuncțional Buff CoolNet UV+® este dotat cu tehnologie antibacteriană pentru a preveni apariția mirosurilor neplăcute. Datorită acesteia, slingul este perfect potrivit ca accesoriu de antrenament și în aer liber, unde vă turnați cea de-a șaptea transpirație.

Un avantaj semnificativ al întregii construcții Buff CoolNet UV+® este reprezentat de materialele utilizate pentru crearea acesteia. Compoziția include elastan și poliester reciclat. Cele două materiale sintetice interacționează perfect cu umezeala de pe piele și asigură menținerea calităților estetice chiar dacă hamacul este folosit frecvent.

Modelul folosește țesătura CoolNet UV+® de la Buff , care are proprietăți de uscare rapidă, esențiale pentru confortul termic în timpul activităților de vară în aer liber. Soluția garantează protecție solară UPF 50, ceea ce va reduce în mod eficient posibilitatea apariției arsurilor solare și a reacțiilor alergice. Firul sintetic a fost tratat cu un strat antimicrobian Polygiene® care întârzie formarea mirosurilor neplăcute, prelungind prospețimea și confortul hainei. Buff CoolNet UV+® este o folie recomandată de Fundația pentru Cancerul de Piele, care crește gradul de conștientizare și sprijină depistarea timpurie a cancerului. În plus, este întărită cu ioni de argint în tehnologia HeiQ Smart Temp, care este concepută pentru a ajusta temperatura corpului la cea exterioară. Acest sistem este deosebit de util vara sau în timpul unei activități intense, deoarece determină materialul să își scadă automat temperatura și să răcească corpul.

CoolNet UV+® Buff Sling - caracteristici cheie:

 • Modelul este confecționat din material CoolNet UV+®;
 • Țesătura este o combinație de poliester și elastan;
 • Amestecul de elastan determină întinderea multidirecțională a slingului;
 • Proprietăți de uscare rapidă pentru a vă menține o senzație de prospețime;
 • Acoperirea Polygiene® întârzie formarea de mirosuri neplăcute;
 • Tehnologie HeiQ Smart Temp încorporată pentru a asigura termoreglarea în jurul pielii;
 • Șnurul garantează protecție solară UPF 50+;
 • Construcția fără cusături a fularului este extrem de confortabilă la purtare și delicată pentru piele;
 • Întinderea mare oferă confort și versatilitate de utilizare;
 • Poliesterul utilizat în model a fost obținut prin reciclare;
 • Modelul este recomandat de Skin Cancer Foundation

Tehnologii
Tehnologia principală

Polygiene®
Tehnologia Polygiene® permite ca hainele să fie mai igienice și fără mirosuri, chiar și între spălări, prin reducerea proliferării bacteriilor. Se bazează pe aplicarea de ioni de argint pe țesătură, obținând astfel efectul unui strat antibacterian natural de lungă durată. Proprietățile antibacteriene ale articolelor de îmbrăcăminte realizate cu ajutorul acestei tehnologii sunt de lungă durată, deoarece nu este vorba doar de un finisaj de suprafață, ci de întreaga "masă" a țesăturii.

Tehnologia principală

UPF Protection
Atunci când petrecem timp activ, suntem adesea expuși la soare și la razele UV pentru perioade lungi de timp. Acest lucru poate duce la arsuri, la îmbătrânirea prematură a pielii și, în cele mai grave cazuri, chiar la cancer de piele. Acesta este motivul pentru care unele materiale ne protejează reflectând o parte din radiațiile dăunătoare. De exemplu, UPF 50 înseamnă că materialul în cauză transmite doar 1/50 din radiațiile UV.

Tehnologia producătorului

Buff CoolNet UV+
CoolNet UV+ este materialul care dovedește că mai multe straturi nu înseamnă neapărat "mai cald" sau că te face să transpiri mai mult. Această țesătură tehnică te face de fapt să te simți mai răcoros și mai uscat - pur și simplu te simți mai confortabil datorită capacității sale peste medie de a distribui umezeala și de a favoriza evaporarea. Pe scurt, CoolNet UV+ te face să te simți mai răcoros cu cât este mai cald. Și, ca parte a eforturilor BUFF de a face cât mai puțin rău planetei, țesătura este fabricată din microfibre de poliester reciclate în proporție de 95%. Și toate acestea fără a face compromisuri în ceea ce privește lejeritatea, flexibilitatea (stretch în 4 direcții) și protecția UV (50+) a accesoriului tău vestimentar preferat.

Tehnologia principală

HeiQ Smart Temp
HeiQ Smart Temp este o tehnologie revoluționară concepută pentru a oferi o răcire dinamică atunci când temperatura corpului crește. În timpul unei activități intense, țesătura de răcire este capabilă să sporească performanța corpului și să îmbunătățească senzația de confort și prospețime. Sistemul HeiQ Smart Temp este amplasat între fibrele țesăturilor sintetice, naturale sau mixte și nu afectează negativ estetica exterioară a acestora. Fibrele echipate cu HeiQ Smart Temp, sunt, de asemenea, sigure pentru piele și nu provoacă iritații.

Specificatii tehnice
Culoare bleumarin
Sex Unisex
No-code Nu
Seria producătorului Buff Coolnet UV+
Material de bază 95% poliester reciclat, 5% elastan
Cu două fețe Nu
Model Bandana tubulara lunga - guler multifuncțional pentru gât și față, cu posibilitatea de a o purta ca eșarfă, mască, cagulă, căciulă sau bentiță, printre altele. Mai multe moduri de legare.
Membrană rezistentă la vânt Nu
Protecție solară UPF 50+
Tehnologia principală HeiQ Smart Temp, Polygiene®, UPF Protection
Tehnologia producătorului Buff CoolNet UV+
Protecția mediului Fabricat din materiale reciclate
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Alergare, Bicicleta, Skituring, De zi cu zi / Lifestyle
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte sintetică (tendințe de scămoșare)
Hainele din materiale sintetice pot să se piloneze în timp; totuși, acest lucru nu le schimbă performanța. Cu toate acestea, pentru a reduce un risc de apariție a acestui fenomen, spălați acest tip de haine separat și întoarse cu susul în jos. De asemenea, trebuie să aveți grijă ca toate elementele ascuțite ale altor haine și echipamente (i.e.: catarame, fermoare, bretele) să nu intre în contact direct cu un astfel de tip de haine. Dacă hainele se pătează, le puteți reîmprospăta cu ajutorul unui aparat de ras.

Buff CoolNet UV+ - customer reviews

0.0