top

Bandana multifunctionala Buff CoolNet UV+ - w-retro multi

cu TVA 52,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 54,90Lei -3%
Prețul recomandat al producătorului 82,40Lei -35%
Produsul nu este disponibil

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Eșarfa multifuncțională Buff CoolNet UV+® este un model versatil pentru drumeții off-road, alergare cross-country sau ciclism. Produsul este confecționat din materialul CoolNet UV+®, proprietatea Buff, care conferă hainei proprietățile sale de uscare rapidă. Șnurul vă va garanta un confort termic fiabil și o protecție eficientă împotriva soarelui și a prafului. Produsul, cu o construcție flexibilă și fără sudură, poate fi utilizat în modul pe care îl alegeți în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.

Eșarfa Buff CoolNet UV+® Sling este confecționată dintr-o țesătură care combină poliester și elastan. Fibrele sintetice din poliester au proprietăți de uscare rapidă care împiedică acumularea excesului de căldură și umiditate în jurul pielii. Adaosul de elastan este responsabil pentru întinderea multidirecțională a țesăturii, permițând ca slingul să fie folosit într-o duzină de moduri diferite. Modelul poate fi folosit ca mască, bandă pentru cap sau brățară.

Pelerina folosește țesătura CoolNet UV+® CoolNet UV+®, care are proprietăți de uscare rapidă, esențiale pentru confortul termic în timpul activităților de vară în aer liber. Soluția garantează protecție solară UPF 50, ceea ce va reduce în mod eficient posibilitatea apariției arsurilor solare și a reacțiilor alergice. Firul sintetic a fost tratat cu un strat antimicrobian Polygiene® care întârzie formarea mirosurilor neplăcute, prelungind prospețimea și confortul hainei. În plus, acesta a fost întărit cu ioni de argint în tehnologia HeiQ Smart Temp, care este concepută pentru a adapta temperatura corpului la cea exterioară. Acest sistem este deosebit de util vara sau în timpul unei activități intense, deoarece determină țesătura să își reducă automat temperatura și să răcească corpul.

CoolNet UV+® Buff Sling - caracteristici cheie:

  • Modelul este confecționat din material CoolNet UV+®;
  • Țesătura este o combinație de poliester și elastan;
  • Poliesterul conferă hainei proprietăți de uscare rapidă;
  • Amestecul de elastan determină întinderea multidirecțională a slingului;
  • Acoperirea Polygiene® întârzie formarea de mirosuri neplăcute;
  • Tehnologie HeiQ Smart Temp încorporată pentru a asigura termoreglarea în jurul pielii;
  • Șnurul garantează protecție solară UPF 50+;
  • Construcția fără cusături a fularului este extrem de confortabilă la purtare și delicată pentru piele;
  • Întinderea mare oferă confort și versatilitate de utilizare;
  • Poliesterul utilizat în model a fost obținut prin reciclare;

Tehnologii
Tehnologia producătorului

Buff CoolNet UV+
CoolNet UV+ este materialul care dovedește că mai multe straturi nu înseamnă neapărat "mai cald" sau că te face să transpiri mai mult. Această țesătură tehnică te face de fapt să te simți mai răcoros și mai uscat - pur și simplu te simți mai confortabil datorită capacității sale peste medie de a distribui umezeala și de a favoriza evaporarea. Pe scurt, CoolNet UV+ te face să te simți mai răcoros cu cât este mai cald. Și, ca parte a eforturilor BUFF de a face cât mai puțin rău planetei, țesătura este fabricată din microfibre de poliester reciclate în proporție de 95%. Și toate acestea fără a face compromisuri în ceea ce privește lejeritatea, flexibilitatea (stretch în 4 direcții) și protecția UV (50+) a accesoriului tău vestimentar preferat.

Tehnologia principală

HeiQ Smart Temp
HeiQ Smart Temp este o tehnologie revoluționară concepută pentru a oferi o răcire dinamică atunci când temperatura corpului crește. În timpul unei activități intense, țesătura de răcire este capabilă să sporească performanța corpului și să îmbunătățească senzația de confort și prospețime. Sistemul HeiQ Smart Temp este amplasat între fibrele țesăturilor sintetice, naturale sau mixte și nu afectează negativ estetica exterioară a acestora. Fibrele echipate cu HeiQ Smart Temp, sunt, de asemenea, sigure pentru piele și nu provoacă iritații.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 125081.555.10.00
Culoare bej
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Da
Seria producătorului Buff Coolnet UV+
Material de bază 95% poliester reciclat, 5% elastan
Cu două fețe Nu
Model Bandana tubulara lunga - guler multifuncțional pentru gât și față, cu posibilitatea de a o purta ca eșarfă, mască, cagulă, căciulă sau bentiță, printre altele. Mai multe moduri de legare.
Membrană rezistentă la vânt Nu
Protecție solară UPF 50+
Tehnologia principală HeiQ Smart Temp
Tehnologia producătorului Buff CoolNet UV+
Protecția mediului Fabricat din materiale reciclate
Action Snowy Mountains
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Alergare, Bicicleta, Skituring, De zi cu zi / Lifestyle
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte sintetică (tendințe de scămoșare)
Hainele din materiale sintetice pot să se piloneze în timp; totuși, acest lucru nu le schimbă performanța. Cu toate acestea, pentru a reduce un risc de apariție a acestui fenomen, spălați acest tip de haine separat și întoarse cu susul în jos. De asemenea, trebuie să aveți grijă ca toate elementele ascuțite ale altor haine și echipamente (i.e.: catarame, fermoare, bretele) să nu intre în contact direct cu un astfel de tip de haine. Dacă hainele se pătează, le puteți reîmprospăta cu ajutorul unui aparat de ras.

Buff CoolNet UV+ - customer reviews

0.0