top

Bandana multifunctionala Buff Coolnet UV+ Reflective - azure blue htr

cu TVA 67,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 67,98Lei
Prețul recomandat al producătorului 103,00Lei (-34%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 8428927430892

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Eșarfa reflectorizantă Buff Coolnet UV+ Reflective Sling este un accesoriu versatil, cu o schemă de culori uniformă și minimalistă. Îl vei asorta cu stilul de exterior și vei profita la maximum de el pentru alergare și ciclism.

După cum sugerează și numele, modelul Buff Coolnet UV+ Reflective se distinge prin construcția sa mai sigură, care este dotată cu elemente reflectorizante. Cu slingul, puteți alerga pe trasee în condiții de vizibilitate redusă și puteți alerga după lăsarea întunericului fără a pune în pericol alți utilizatori ai drumurilor. Este important faptul că este fabricat din materiale sintetice și foarte elastice, majoritatea fiind reciclate.

Sprijinit de soluții inovatoare, cum ar fi tehnologia Coolnet UV+ brevetată, vă menține proaspăt pe tot parcursul zilei. Sistemul de huse transportă umezeala în exterior și menține proprietățile de uscare rapidă. Binecunoscuta fibră Polygiene® protejează învelișul reflectorizant Buff Coolnet UV+ Reflective Wrap împotriva dezvoltării bacteriilor și a mirosurilor ulterioare în structurile sale. Tehnologia HeiQ Cooling, pe de altă parte, are grijă de termoreglarea naturală, care adaptează temperatura materialului la corpul dumneavoastră. O parte importantă a designului general este protecția eficientă împotriva razelor UV dăunătoare la nivelul UPF 50, astfel încât să puteți alerga și să vă plimbați pentru perioade lungi de timp în zonele însorite.

Buff Coolnet UV+ Reflective Sling - caracteristici cheie:

  • Materialul Coolnet UV+ gestionează eficient umiditatea care se găsește pe piele;
  • Finisaj antimicrobian Polygiene® pentru o senzație de prospețime;
  • Protecție UPF 50 împotriva razelor nocive ale soarelui;
  • Elemente reflectorizante, pentru o vizibilitate sporită după lăsarea întunericului;
  • Fabricat din material reciclat;
  • Țesătură tehnică HeiQ Cooling care asigură termoreglarea în jurul pielii;
  • Proprietăți de uscare foarte rapidă;
  • Construcție fără cusături, pentru un confort maxim;
  • Întindere mare pentru confort și versatilitate de utilizare;
  • Design ușor și compact pe care îl puteți împacheta cu ușurință în buzunarul unui rucsac;

Tehnologii
Tehnologia principală

Polygiene®
Tehnologia Polygiene® permite ca hainele să fie mai igienice și fără mirosuri, chiar și între spălări, prin reducerea proliferării bacteriilor. Se bazează pe aplicarea de ioni de argint pe țesătură, obținând astfel efectul unui strat antibacterian natural de lungă durată. Proprietățile antibacteriene ale articolelor de îmbrăcăminte realizate cu ajutorul acestei tehnologii sunt de lungă durată, deoarece nu este vorba doar de un finisaj de suprafață, ci de întreaga "masă" a țesăturii.

Tehnologia principală

UPF Protection
Atunci când petrecem timp activ, suntem adesea expuși la soare și la razele UV pentru perioade lungi de timp. Acest lucru poate duce la arsuri, la îmbătrânirea prematură a pielii și, în cele mai grave cazuri, chiar la cancer de piele. Acesta este motivul pentru care unele materiale ne protejează reflectând o parte din radiațiile dăunătoare. De exemplu, UPF 50 înseamnă că materialul în cauză transmite doar 1/50 din radiațiile UV.

Tehnologia producătorului

Buff CoolNet UV+
CoolNet UV+ este materialul care dovedește că mai multe straturi nu înseamnă neapărat "mai cald" sau că te face să transpiri mai mult. Această țesătură tehnică te face de fapt să te simți mai răcoros și mai uscat - pur și simplu te simți mai confortabil datorită capacității sale peste medie de a distribui umezeala și de a favoriza evaporarea. Pe scurt, CoolNet UV+ te face să te simți mai răcoros cu cât este mai cald. Și, ca parte a eforturilor BUFF de a face cât mai puțin rău planetei, țesătura este fabricată din microfibre de poliester reciclate în proporție de 95%. Și toate acestea fără a face compromisuri în ceea ce privește lejeritatea, flexibilitatea (stretch în 4 direcții) și protecția UV (50+) a accesoriului tău vestimentar preferat.

Specificatii tehnice
Culoare albastru
Sex Unisex
No-code Nu
Seria producătorului Buff Coolnet UV+
Material de bază 95% poliester reciclat, 5% elastan
Cu două fețe Nu
Model Bandana tubulara lunga - guler multifuncțional pentru gât și față, cu posibilitatea de a o purta ca eșarfă, mască, cagulă, căciulă sau bentiță, printre altele. Mai multe moduri de legare.
Membrană rezistentă la vânt Nu
Protecție solară UPF 50+
Tehnologia principală Polygiene®, UPF Protection
Tehnologia producătorului Buff CoolNet UV+
Protecția mediului Fabricat din materiale reciclate
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Alergare, Bicicleta, Skituring, De zi cu zi / Lifestyle
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte sintetică (tendințe de scămoșare)
Hainele din materiale sintetice pot să se piloneze în timp; totuși, acest lucru nu le schimbă performanța. Cu toate acestea, pentru a reduce un risc de apariție a acestui fenomen, spălați acest tip de haine separat și întoarse cu susul în jos. De asemenea, trebuie să aveți grijă ca toate elementele ascuțite ale altor haine și echipamente (i.e.: catarame, fermoare, bretele) să nu intre în contact direct cu un astfel de tip de haine. Dacă hainele se pătează, le puteți reîmprospăta cu ajutorul unui aparat de ras.

Buff Coolnet UV+ Reflective - customer reviews

0.0