top

Bandana multifunctionala Buff CoolNet UV+ Insect Shield - boult graphite

cu TVA 87,90Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 89,90Lei -2%
Prețul recomandat al producătorului 123,50Lei -28%
Produs disponibil, gata de expediere

Livrare în 2-5 zile lucrătoare
Prelungim termenul de retur până la 15.01.2024!

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Eșarfa Buff CoolNet UV+® Insect Shield Sling este o serie unică de accesorii care este echipată cu protecție împotriva insectelor. Prin urmare, este alegerea perfectă pentru călătorii care se află în special în locuri fierbinți.

Învelișul Buff CoolNet UV+® Insect Shield este fabricat din materiale sintetice constând din poliester reciclat și elastan. Structura elastică în 4 direcții revine întotdeauna la forma inițială și, ceea ce este important, nu își pierde proprietățile nici după spălări și utilizări frecvente.

Modelul folosește țesătura CoolNet UV+® CoolNet UV+® brevetată de Buff , care are proprietăți de uscare rapidă, esențiale pentru confortul termic în timpul activităților de vară în aer liber. Soluția garantează protecție solară UPF 50, ceea ce va reduce în mod eficient posibilitatea apariției arsurilor solare și a reacțiilor alergice. Firul sintetic a fost tratat cu un strat antimicrobian Polygiene® care întârzie formarea mirosurilor neplăcute, prelungind prospețimea și confortul hainei. Iar tehnologia HeiQ Cooling are grijă de termoreglarea în jurul pielii, ajustând temperatura la condițiile actuale de afară. Buff CoolNet UV+® Insect Shield este o eșarfă recomandată de Fundația pentru Cancerul de Piele, care crește gradul de conștientizare și sprijină depistarea timpurie a cancerului.

Buff CoolNet UV+® Insect Shield Sling - caracteristici cheie:

 • Modelul este confecționat din material CoolNet UV+®;
 • Țesătura este o combinație de poliester și elastan;
 • Amestecul de elastan determină întinderea multidirecțională a slingului;
 • Tehnologie Insect Shield® încorporată pentru protecție împotriva țânțarilor și a altor insecte;
 • Proprietăți de uscare rapidă pentru a vă menține o senzație de prospețime;
 • Acoperirea Polygiene® întârzie formarea de mirosuri neplăcute;
 • Șnurul garantează protecție solară UPF 50+;
 • Tehnologie HeiQ Cooling încorporată pentru a asigura termoreglarea în jurul corpului;
 • Construcția fără cusături a fularului este extrem de confortabilă la purtare și delicată pentru piele;
 • Întindere mare pentru confort și versatilitate de utilizare;
 • Poliesterul utilizat în model a fost obținut prin reciclare;
 • Modelul este recomandat de Skin Cancer Foundation

Tehnologii
Tehnologia principală

Polygiene®
Tehnologia Polygiene® permite ca hainele să fie mai igienice și fără mirosuri, chiar și între spălări, prin reducerea proliferării bacteriilor. Se bazează pe aplicarea de ioni de argint pe țesătură, obținând astfel efectul unui strat antibacterian natural de lungă durată. Proprietățile antibacteriene ale articolelor de îmbrăcăminte realizate cu ajutorul acestei tehnologii sunt de lungă durată, deoarece nu este vorba doar de un finisaj de suprafață, ci de întreaga "masă" a țesăturii.

Tehnologia principală

UPF Protection
Atunci când petrecem timp activ, suntem adesea expuși la soare și la razele UV pentru perioade lungi de timp. Acest lucru poate duce la arsuri, la îmbătrânirea prematură a pielii și, în cele mai grave cazuri, chiar la cancer de piele. Acesta este motivul pentru care unele materiale ne protejează reflectând o parte din radiațiile dăunătoare. De exemplu, UPF 50 înseamnă că materialul în cauză transmite doar 1/50 din radiațiile UV.

Tehnologia principală

Insect Shield®
Îmbrăcămintea cu tehnologia Insect Shield® a fost impregnată cu permetrin, o substanță eficientă împotriva insectelor. Aceasta respinge țânțarii, căpușele, furnicile, muștele și alte insecte, rămânând în același timp invizibilă și inodoră. Impregnarea rămâne pe îmbrăcăminte până la al 70-lea ciclu de spălare. A fost aprobată de EPA (Agenția pentru Protecția Mediului din SUA) ca fiind sigură pentru întreaga familie.

Tehnologia producătorului

Buff CoolNet UV+
CoolNet UV+ este materialul care dovedește că mai multe straturi nu înseamnă neapărat "mai cald" sau că te face să transpiri mai mult. Această țesătură tehnică te face de fapt să te simți mai răcoros și mai uscat - pur și simplu te simți mai confortabil datorită capacității sale peste medie de a distribui umezeala și de a favoriza evaporarea. Pe scurt, CoolNet UV+ te face să te simți mai răcoros cu cât este mai cald. Și, ca parte a eforturilor BUFF de a face cât mai puțin rău planetei, țesătura este fabricată din microfibre de poliester reciclate în proporție de 95%. Și toate acestea fără a face compromisuri în ceea ce privește lejeritatea, flexibilitatea (stretch în 4 direcții) și protecția UV (50+) a accesoriului tău vestimentar preferat.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului 125089.901.10.00
Culoare negru
Sex Unisex
No-code Nu
Outlet Da
Seria producătorului Buff Coolnet UV+
Material de bază 95% poliester reciclat, 5% elastan
Cu două fețe Nu
Model Bandana tubulara lunga - guler multifuncțional pentru gât și față, cu posibilitatea de a o purta ca eșarfă, mască, cagulă, căciulă sau bentiță, printre altele. Mai multe moduri de legare.
Membrană rezistentă la vânt Nu
Protecție solară UPF 50+
Tehnologia principală Insect Shield®, Polygiene®, UPF Protection
Tehnologia producătorului Buff CoolNet UV+
Protecția mediului Fabricat din materiale reciclate
Action Snowy Mountains
Activitate Trekking, Drumetie / Hiking, Alergare, Bicicleta, Skituring, De zi cu zi / Lifestyle
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte sintetică (tendințe de scămoșare)
Hainele din materiale sintetice pot să se piloneze în timp; totuși, acest lucru nu le schimbă performanța. Cu toate acestea, pentru a reduce un risc de apariție a acestui fenomen, spălați acest tip de haine separat și întoarse cu susul în jos. De asemenea, trebuie să aveți grijă ca toate elementele ascuțite ale altor haine și echipamente (i.e.: catarame, fermoare, bretele) să nu intre în contact direct cu un astfel de tip de haine. Dacă hainele se pătează, le puteți reîmprospăta cu ajutorul unui aparat de ras.

Buff CoolNet UV+ Insect Shield - customer reviews

0.0