top

Banda adeziva escalada Ocun Tape 25 mm 10 m

cu TVA 22,40Lei
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 21,90Lei (+3%)
Prețul recomandat al producătorului 24,90Lei (-10%)

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 18,90Lei Detalii
ID produs: 8591804100581

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 23,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! 5 Lei

Plasturele Ocun Tape 25 mm 10 m este un plasture din bumbac care reprezintă o protecție foarte bună pentru degete în timpul cățărării. Fiecare iubitor al acestui sport ar trebui să îl aibă în echipament.

Ocun Tape 25 mm 10 m este un must-have pentru cățărătorii de toate nivelurile. Scopul său este de a oferi un suport suplimentar și protecție pentru pielea obosită a pătrățelelor. Folosirea bumbacului nu este o coincidență, deoarece are o respirabilitate excelentă. Adezivul utilizat este de cea mai bună calitate și asigură un nivel ridicat de aderență. Acest lucru asigură faptul că plasturele va rămâne la locul său pentru mai mult timp, în ciuda trecerii timpului și a stresului exercitat asupra degetelor în timpul cățărării.

Plasture Ocun Tape 25 mm 10 m - caracteristici cheie:

  • O piesă de echipament pentru fiecare alpinist;
  • Oferă protecție și suport pentru degete în timpul cățărării;
  • Fabricat din bumbac;
  • Adeziv de înaltă calitate;
  • Lățime: 25 mm;
  • Lungime: 10 m.

Specificatii tehnice
Culoare alb
Sex Unisex
No-code Nu
Finisare ~ 25 mm x 10 m
Activitate Escalada / Bouldering
Îngrijire și întreținere
Perioada de utilizare – produsele Ocun
Produsele de escaladă de la marca cehă Ocun au o durată de viață maximă de 7 ani, calculată din momentul vânzării către consumatorul final (cu o utilizare în scop de agrement, o dată pe lună). Cu toate acestea, durata lor totală de viață este chiar mai lungă, cu un maxim de până la 10 ani. Aceasta constă atât în timpul de utilizare, cât și în timpul de depozitare înainte de vânzare, calculat de la data de fabricație indicată pe etichetă. Cu toate acestea, este important de reținut că, pentru a obține o durată de viață maximă a unui produs, acesta trebuie să fie verificat în mod regulat și întreținut în mod corespunzător. Termenul de valabilitate al produselor a fost stabilit pe baza standardelor și reglementărilor în vigoare în Europa, iar marca Ocun funcționează sub supravegherea unui organism de certificare care confirmă că au fost efectuate controalele corespunzătoare.

Ocun Tape 25 mm 10 m - customer reviews

0.0