top

Arctic Bay

Arctic Bay, ca marcă, este unul dintre cei mai apreciați producători de îmbrăcăminte de iarnă. În oferta sa veți găsi jachete calde de tip parka din puf, care combină perfect stilul unic cu proprietăți termice excelente.
View as Grid List

1 Produse

 1. -50%
  Geaca de iarna femei Arctic Bay Laval - black
  Geaca de iarna femei Arctic Bay Laval - black
  cu TVA 1.379,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.779,90Lei (-22%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.781,00Lei (-50%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1 Produse

Ștergere

Arctic Bay - îmbrăcăminte unică direct din Canada

Concepute și fabricate în Canada, acestea sunt jachetele Arctic Bay. Brandul combină cu succes caracteristicile esențiale ale hainelor purtate în climatul aspru al Canadei cu cele mai noi tendințe în materie de modă. Performanța excelentă în condiții arctice, stilul unic și elementele desprinse din moștenirea canadiană sunt combinația perfectă care a făcut posibilă crearea unor articole vestimentare unice. Marca Arctic Bay este cunoscută în întreaga lume de către iubitorii de îmbrăcăminte de iarnă de calitate superioară. Se potrivește în mod optim pentru climatele aspre, unde iernile sunt lungi și reci, cu vânturi intense pătrunzătoare și ninsori abundente. În astfel de locuri, alegerea hainelor potrivite este crucială pentru a menține un confort maxim. Multe dintre soluțiile folosite de brandul canadian provin din regiunile arctice, unde locuitorii se confruntă zilnic cu condiții meteorologice extreme, cum ar fi temperaturi de îngheț de până la -55 grade Celsius.

Ce distinge jachetele Arctic Bay?

Inspirate de îmbrăcămintea inuiților, jachetele combină perfect soluții vechi de secole cu materiale și accente moderne de design. Majoritatea modelelor sunt izolate cu puf natural - cea mai bună izolație folosită în îmbrăcămintea de exterior. Acesta se caracterizează printr-o greutate foarte redusă și, în același timp, are proprietăți izolatoare excepționale. Aceasta oferă un confort de neegalat pe geruri severe izolând eficient corpul de temperaturile scăzute. Materialele exterioare ușoare combină perfect fibrele sintetice de nailon cu bumbacul natural. Prin urmare, jachetele oferă un confort maxim la purtare și, în același timp, protejează eficient împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. O altă caracteristică distinctivă a jachetelor Arctic Bay este finisarea perfectă a tuturor detaliilor. Cusăturile uniforme, fermoarele YKK de calitate superioară și micile decorațiuni unice sunt lucruri care fac ca merită să optezi pentru o jachetă de la brandul canadian.

Puteți cumpăra jachete Arcitc Bay de pe 8a.ro

Aprovizionăm o selecție largă de jachete pentru bărbați și femei pentru condiții cu adevărat arctice. Modelele de iarnă sunt perfecte pentru plimbări pe potecile înzăpezite, dar și în timpul unui val de frig în oraș. Jachetele parka din puf sunt deosebit de populare. Tăietura mai lungă oferă o protecție suplimentară împotriva frigului. O mulțime de buzunare care apar cel mai adesea în acest tip de jachetă pentru a vă încălzi mâinile sau pentru a vă transporta toate lucrurile esențiale. Descoperiți jachetele unice de la Arcitc Bay și stați confortabil în vremea rece a iernii!