top

Alpina

Alpina este o marcă slovenă specializată în producția de pantofi sport și de trekking. Gama sa de produse include atât cizme de drumeție, cizme de schi fond, cizme de schi alpin, cât și modele pentru uz zilnic.
View as Grid List

3 Produse

 1. -20%
  Ghete de schi fond Alpina T10 - black/green
  Ghete de schi fond Alpina T10 - black/green
  cu TVA 399,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 429,90Lei (-6%)
  Prețul recomandat al producătorului 504,60Lei (-20%)

  Lista de dorințe

 2. -18%
  Ghete de schi fond Alpina T5 PLUS - black/red
  Ghete de schi fond Alpina T5 PLUS - black/red
  cu TVA 369,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 379,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 453,10Lei (-18%)

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Ghete de schi fond Alpina T5 PLUS JR - black/red
  Ghete de schi fond Alpina T5 PLUS JR - black/red
  cu TVA 319,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 329,90Lei (-3%)
  Prețul recomandat al producătorului 422,20Lei (-24%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

3 Produse

Ștergere

Alpina, un brand cu tradiție

Totul a început cu o pereche de cizme de trekking produse în 1947, care a declanșat o întreagă avalanșă de evenimente. Marca Alpina a fost fondată în 1951. Doar un an mai târziu, compania a început să producă cizme de schi și modele pentru uzura zilnică. Datorită popularității sale mari, afacerea a putut să se dezvolte liber. Abia în 1973, primele ghete de schi fond Alpina au părăsit zidurile fabricii. În prezent, după mulți ani de evoluție, acest tip de încălțăminte este foarte apreciat atât în rândul alergătorilor, cât și al amatorilor de schi fond. În 1979, prima expediție iugoslavă ajunge pe vârful Everest. Bineînțeles, este echipat cu cizme Alpina, ceea ce dovedește calitatea superioară a încălțămintei. În anii următori, marca începe să se extindă pe piețele occidentale. În 1984, Alpina devine unul dintre principalii sponsori ai Jocurilor Olimpice de la Sarajevo.

Astăzi, marca slovenă este unul dintre cei mai importanți producători de încălțăminte de munte și de schi din lume. Gama largă se adresează pasionaților de drumeții. Printre modelele disponibile, există atât cizme de trekking clasice din piele, cât și modele mai ușoare, de drumeție. Pantofii de lifestyle sunt, de asemenea, extrem de populari. Modelele inspirate de munte sunt perfecte pentru utilizarea zilnică. O parte semnificativă a colecției Alpina este alcătuită din cizme de schi. Compania continuă să producă pantofi de schi alpin clasici și rigizi. Cu toate acestea, o parte semnificativă a colecției este alcătuită din cizme de schi fond. Sunt disponibile atât modele de competiție, cât și modele de turism. Fie că alergi clasic sau skate, vei găsi cu siguranță modelul potrivit pentru tine în gama mărcii.

Alpina în magazinul 8a.ro

În oferta noastră ne concentrăm pe partea de iarnă a colecției brandului sloven. Printre modelele disponibile, veți găsi în principal cizme de schi fond pentru bărbați și femei. Acestea sunt o alegere excelentă pentru cei care încep aventura lor de cross-country, dar nu numai. Cele mai avansate modele sunt adesea folosite de piloții profesioniști. Toate cizmele Alpina sunt bine cunoscute pentru confortul pe care îl oferă și pentru calitatea superioară a manoperei, ceea ce se traduce printr-o utilizare îndelungată.