top

Accesorii pentru alergare

Accesoriile pentru alergare nu trebuie să fie doar o completare a ținutei sportive, ci o parte integrantă a acesteia. Un tricou tehnic, pantaloni funcționali și pantofi confortabili nu sunt totul. Este nevoie și de echipamente suplimentare pentru alergare, cum ar fi o curea, o sticlă, un rucsac, o lanternă frontală, o gheată și multe altele.
Filter (1)
Filtre
 1. BF2023
View as Grid List

7 Produse

 1. -24%
  Centura alergare Salomon Adv Skin Belt - surf the web/black
  Centura alergare Salomon Adv Skin Belt - surf the web/black
  cu TVA 177,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 172,90Lei (+3%)
  Prețul recomandat al producătorului 236,80Lei (-24%)

  Lista de dorințe

 2. -32%
  Bețe trekking Black Diamond Alpine Carbon Z Trekking Poles
  Bețe trekking Black Diamond Alpine Carbon Z Trekking Poles
  cu TVA 629,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 609,90Lei (+4%)
  Prețul recomandat al producătorului 927,00Lei (-32%)

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Crampoane antiderapante alergare Nortec Corsa
  Crampoane antiderapante alergare Nortec Corsa
  cu TVA 249,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 199,90Lei (+26%)
  Prețul recomandat al producătorului 278,00Lei (-10%)

  Lista de dorințe

 4. -13%
  Crampoane antiderapante alergare Snowline Spikes Chainsen Trail - navy
  Crampoane antiderapante alergare Snowline Spikes Chainsen Trail - navy
  cu TVA 204,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 177,90Lei (+16%)
  Prețul recomandat al producătorului 235,80Lei (-13%)

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Ochelari ciclism Rudy Project Spinshield - mandarin fade/multilaser red
  Ochelari ciclism Rudy Project Spinshield - mandarin fade/multilaser red
  cu TVA 609,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 579,90Lei (+6%)
  Prețul recomandat al producătorului 679,80Lei (-10%)

  Lista de dorințe

 6. -14%
  Crampoane antiderapante Nortec Street
  Crampoane antiderapante Nortec Street
  cu TVA 91,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 73,90Lei (+25%)
  Prețul recomandat al producătorului 108,10Lei (-14%)

  Lista de dorințe

 7. -22%
  Crampoane antiderapante alergare Nortec Trail - orange
  Crampoane antiderapante alergare Nortec Trail - orange
  cu TVA 309,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 284,90Lei (+9%)
  Prețul recomandat al producătorului 401,60Lei (-22%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

7 Produse

Ștergere

Care sunt cele mai bune accesorii pentru alergători?

Accesorii de alergare este un termen foarte larg. Echipamentul de alergare nu înseamnă doar rucsacuri, curele, lanterne, ochelari sau bastoane. În funcție de tipul de sport pe care îl practicați, este posibil să aveți nevoie de o varietate de accesorii de alergare Oricine iubește joggingul va avea cu siguranță nevoie de un loc în care să împacheteze lucrurile mici care merită să le ai cu tine în permanență. Dacă nu sunt multe dintre aceste lucruri, ele pot fi împachetate în centura de alergare Distanțele mai lungi pot necesita obiecte suplimentare, o sticlă mai mare și un alt strat de îmbrăcăminte. Atunci veți găsi un rucsac de alergare util. Mulți producători oferă acest tip de modele. Caracteristicile lor comune sunt de obicei: design ergonomic cu forme rotunde, sisteme de întindere confortabile, curele de umăr confortabile și compatibilitate cu sistemele de hidratare.

Accesorii pentru alergare în condiții dificile

Tipurile de alergare sunt diferite. Printre pasionații acestui sport se numără cei care traversează străzile orașului într-un ritm moderat, dar și sprinterii care petrec multe ore antrenându-se pentru maratoane. Echipamentul de alergare poate fi, prin urmare, dedicat unuia și nu neapărat să lucreze cu alții. Bățurile de alergare vor fi, fără îndoială, un sprijin prețios atunci când se deplasează pe teren mai greu. Ele vor funcționa în diferite perioade ale anului și le veți aprecia atunci când vă veți pierde brusc echilibrul. Accesoriile de alergare, cum ar fi crampoanele, ar trebui să fie folosite de cei care traversează în mod dinamic trasee montane acoperite de zăpadă și poteci fără poteci. Pe terenul înghețat, crampoanele vă vor oferi o mai mare stabilitate și vor avea grijă de siguranța dumneavoastră. Dacă decideți să vă antrenați în condiții de iarnă, puteți evita să vă intre pietre sau umezeală în pantofi datorită ghetrelor. Nu renunțați la alergare după lăsarea întunericului? Întindeți mâna la lanterna frontală. Acest gadget compact este perfect pentru a crește vizibilitatea în cazul în care lumina este insuficientă.

Echipamentul de alergare selectat cu grijă va crește eficiența antrenamentului

Se poate părea că pantofii confortabili, un tricou și pantaloni sunt suficiente pentru a alerga. Desigur, puteți sări peste accesoriile de alergare și să mergeți pe teren fără elemente suplimentare, dar eficiența unei astfel de activități va fi mult mai mică. Este ușor de imaginat că confortul parcurgerii unei distanțe va crește dacă nu va trebui să vă opriți pentru a vă hidrata corpul sau să încetiniți din cauza vizibilității insuficiente. Accesoriile de alergare selectate corespunzător pot face diferența. În plus, puteți obține și beneficii suplimentare. Există accesorii de alergare care vă vor ajuta să vă controlați performanța, să vă monitorizați performanțele corpului și să vă verificați progresul. Ceasurile pentru alergători au adesea astfel de funcții. După căderea nopții, antrenamentul va fi continuat cu ajutorul lanternei frontale, iar menținerea ritmului în plin soare va fi susținută de ochelarii de soare care vor reduce razele solare.

Accesorii pentru alergare de mărci renumite

Magazinul 8a.ro oferă echipamente de alergare de la mulți producători. Desigur, modelele diferă în ceea ce privește parametrii tehnici și latura vizuală, dar calitatea lor ar trebui să fie un factor suplimentar de care trebuie să se țină cont atunci când se ajunge la gadgeturi. Propuneri iluzoriu de asemănătoare pot avea funcții similare, dar folosesc alte materiale. Accesoriile de alergare de marcă garantează o calitate și o durabilitate ridicată Modelele dezvoltate cu meticulozitate, produse cu atenție la detalii, vor servi adesea atât alergătorilor începători, cât și celor profesioniști care se antrenează în cele mai grele condiții.